El nostre despatx assessora a l'àrea jurídic-laboral des de fa més de 40 anys. Està compost per un equip de Graduats Socials (5), Advocats (2) i diversos administratius experts en gestió laboral.
Aquest conjunt de persones, formem un equip estable i compacte, orgullós del nostre nivell de qualitat en els serveis prestats.

Cadascun dels components d'aquest equip professional, actua diàriament sota el compromís personal de saber escoltar, d'esforçar-se en cerca de la solució més adequada, ràpida i professional, que ens pugui plantejar el client.

Els principis bàsics de la nostra organització es troben a la declaració de la nostra Política d'empresa i es basen fonamentalment, en la professionalitat, l'ètica social i les bones formes.Colaborador

fortunyiassociats logo

El bufet d'advocats Porta & Associates amb seu a Palma de Mallorca i Barcelona, ofereix serveis legals en diversos àmbits des de gener de 2015.

Gràcies al seu multilingüisme i la seva àmplia experiència tant en dret continental com a casuístic, els membres fundadors del bufet d'advocats assessoressin tant en alemany, com a holandès, francès, castellà i anglès. També, com a servei addicional, ofereixen tot tipus de traduccions.

L' atenem en Alemany

bandera alemana fortunyiassociats